Sinterklaas bij Kids Castle

Na het grote succes van vorig jaar heeft Sinterklaas weer een plaatsje vrij kunnen maken in zijn agenda om onze speeltuin te bezoeken.

Zaterdag 3 december 2016 zal Sinterklaas weer in Kids Castle te vinden zijn.

Hij zal tussen 10.30 uur en 11.00 uur in onze speeltuin aankomen.  Mits Americo natuurlijk niet in de file terechtkomt, maar daar zal WegwijsPiet wel een stokje voor steken. Rond de klok van 13.00 uur zal de Sint vertrekken naar de volgende groep kindjes.

Aan deze show zitten, buiten onze normale entreeprijzen, GEEN extra kosten verbonden !!

Sinterklaas2014 Kids CastleVorig jaar hebben de Pieten onze speeltuin danig op z’n kop weten te krijgen met hun leuke muziek, grappen, grollen en spelletjes.

Coole, Prof, Test, Hoofd en WegwijsPiet zullen er ook dit jaar weer alles aan doen om hun bezoek tot een geslaagd bezoek te maken. Dit met de nodige muziek. Enkele jaren hiervoor dreigde het namelijk nog wel een mis te gaan. Dit om diverse redenen: afspraak niet in de agenda, paard vergeten, WegwijsPiet ziek enz.

Maar dit jaar was alles anders !!

De Pieten hadden het zo geregeld dat er een hele grote rode telefoon aanwezig was. Dit was een directe lijn met Sinterklaas. Wel was er afgesproken dat alleen Cool Piet de telefoon zou opnemen, deed iemand anders dat dan zou Sinterklaas niet komen. Nou, klinkt niet zo heel moeilijk zou je zeggen. Coole Piet ging heel even weg om versieringen voor de stoel van Sinterklaas te halen, en jawel hoor…. de telefoon begon te over te gaan. Coole Piet was nergens te bekennen dus op een gegeven moment was de telefoon weer stil. Toen Coole Piet weer terug kwam hebben de kinderen hem verteld dat de telefoon over was gegaan. Even later was Coole Piet naar de W.C. en ging de telefoon opnieuw over. De aanwezige kinderen riepen uit alle macht om Coole Piet naar de speeltuin te krijgen, maar zonder resultaat. Vol ongeloof hoorde Coole weer aan dat de telefoon weer had gerinkeld toen hij terug kwam van zijn sanitaire stop. Maar toen opeens……. rinkelde de rode telefoon van Sinterklaas. Coole Piet nam op en wees Sinterklaas via de telefoon de weg naar Kids Castle.  Gelukkig kwam dus uiteindelijk alles goed en kon de Sint de kinderen blij maken.

De kinderen konden dit jaar voor het eerst een heus Pietendiploma verdienen. Hiervoor moesten ze wel een aantal opdrachten uitvoeren waaronder: Dakroetsjen, pakketje werpen en een echte klimproef. Bij iedere proef stond een Piet om te kijken of de opdracht goed werd uitgevoerd. Als dit het geval was dan kregen ze een handtekening. Het Pietendiploma was pas geldig als alle proeven waren afgetekend. En met een volledig afgetekend formulier konden de kinderen ook nog eens een cadeautje uitzoeken. Al met al een hele “geslaagde” dag voor iedereen.

Uiteraard is de Sint nog met alle aanwezige kindjes op de foto geweest en heeft er een erg geslaagd bezoek van weten te maken. Uiteindelijk is alles dus goed gekomen en heeft de Sint de Kids in onze speeltuin allemaal voorzien van een presentje. De spelletjespieten hadden ook veel plezier in de speeltuin.

ProfPiet-Kids-Castle

De Sint vind foto’s ook altijd leuk. Dus als je met hem op de foto wil dan kan dat gewoon, hier zal tijd voor vrijgemaakt worden door de Hoofdpiet.

Dus…. bent u op zoek naar een leuke, vrolijke, muzikale maar vooral gezellige ochtend in het bijzijn van de Sint, vergeet dan niet op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Want ook bij ons geldt de gouden regel : VOL = VOL !!!

Om te reserveren kunt u bij voorkeur het contactformulier op deze site invullen, bellen met 073-5995750, of u stuurt een mail met uw gegevens naar info@kids-castle.nl