Slider 3 - Kids Castle Hedel
Slider 4 - Kids Castle Hedel
Slider 5 - Kids Castle Hedel
Slider 6 - Kids Castle Hedel
Slider 7 - Kids Castle Hedel

Feestjes

Kids Castle is dé ideale plek om een kinderfeestje te vieren. Voor kinderen tot en met 10 jaar is er van alles te doen en te beleven. Bij binnenkomst wordt iedereen ontvangen door iemand van Kids Castle. Er zal dan een verhaaltje worden verteld met de belangrijkste dingen, denk aan : de jas, de schoenen, de wc enz. Het feest begint pas echt wanneer de jarige plaatsneemt op de heuse “Kids Castle Troon”.

Troon-Kids-Castle

Alle vriendjes/vriendinnetjes zingen de jarige luidkeels toe. Natuurlijk wordt van dit moment een prachtige foto gemaakt.

Hierna neemt iedereen plaats aan de gereserveerde tafel waarop al heerlijke kannen met ranja klaarstaan. Wanneer de dorst gelest is, en de kids hebben verteld wat ze willen eten, kan iedereen naar hartenlust gaan klimmen, klauteren, springen, glijden, rodelen etc. etc. Als klap op de vuurpijl is er voor ieder kind nog een presentje en de jarige wordt zeker niet vergeten en krijgt uiteraard ook een (groter) presentje.

Arrangementen kinderfeestjes Reserveren kinderfeest

Arrangementen_kinderfeestjes

Ook andere feesten dan kinderfeestjes Ook voor het houden van diverse feesten bent u bij Kids Castle op het juiste adres. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan familiereünies, bedrijfsfeestjes, communiefeestjes. Het “Torentje” een aparte ruimte van 150m² leent zich hier uitstekend voor.

Meer informatie over ons Torentje ? Klik hier.

Hiervoor zijn verschillende arrangementen mogelijk. Onder de knop “Algemene info” kunt u meer informatie vinden over ons “Torentje”. En mocht het nou wat warmer zijn dan hebben wij de mogelijkheid om het complete feestje naar buiten te verplaatsen. Hiervoor hebben we een apart stuk terras ingericht dat grenst aan een inpandige ruimte. Deze interne ruimte is ingericht als bar/buffet en er is dan ook de mogelijkheid om bij een all-in feest hier zelf uw drinken in te schenken. Nieuwsgierig geworden?

Meer info over ons Terras ? Klik hier.

PoppetjeKnipoog