Start | Feestjes | Algemene info | Openingstijden | Evenementen | Contact | Fotoboek |
   

Welkom op de site van Kids Castle: het indoor speelparadijs van de Bommelerwaard!

 

Sinds enkele jaren is de Bommelerwaard een attractie van formaat rijker. Bij Kinderspeelparadijs Kids Castle aan de Veldweg 22 in Hedel is het mogelijk om ook met mindere weersomstandigheden toch een leuke, gezellige, ontspannende en bovenal veilige dag te beleven met de kinderen. 

Kinderspeelparadijs 

Het pand waarin Kids Castle gevestigd is, tot een enkel jaar terug het onderkomen van het bedrijf Omnicol, is geheel onder handen genomen en de binnenspeeltuin heeft nu een totaal andere uitstraling. In de 1450 m² grote speelhal vindt je voor ieder kind van 0 tot en met 10 jaar een uitdagende hoeveelheid speeltoestellen om een volle dag vermaak te beleven.

Kids Castle maakt kinderen blij!

Voor een impressie en omschrijving van de inrichting klik op algemeen en dan onder de kop info. Kids Castle biedt ook de ouders/begeleiders de mogelijkheid om zich weer even kind te voelen door een groot speeltoestel te plaatsen dat dusdanig gebouwd en gekeurd is dat ook de volwassenen erin mogen.

rolex replica, replica watches

 

Kinderfeestjes

Kids Castle is bij uitstek de plaats om kinderfeestjes te houden. Ook voor andere feestelijke gelegenheden kunt u bij Kids Castle terecht. Onder de kop FEESTJES vindt u hierover alle informatie. Ook de inwendige mens zal hier niet vergeten worden. Bij Kids Castle beschikken we over een uitgebreide menukaart met daarop lekkere tussendoortjes, broodjes, friet, snacks maar ook complete menu’s. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een lekker kopje koffie of een ander drankje. Kortom, Kids Castle biedt voor elke gelegenheid de juiste oplossing.

Kids Castle maakt kinderen blij!