Indoor spelen in de Bommelerwaard

Kids Castle is het eerste indoor Kinderspeelparadijs van de Bommelerwaard.In de 1450 m² grote speelhal vindt je voor ieder kind van 0 tot en met 10 jaar een uitdagende hoeveelheid speeltoestellen om een volle dag vermaak te beleven. Hieronder vindt u een uitgebreidere omschrijving en enkele foto’s van de inrichting. Voor de allerkleinsten (0 tot 2 jaar) is er een ruimte van 25 m² in het midden van de hal gecreëerd waar ze naar hartelust kunnen spelen. Deze ruimte is voorzien van zogenaamd “Soft-play” speelgoed in de vorm van allerlei dieren en bouwwerken die de kinderen zelf op een leerzame wijze kunnen bouwen. Deze ruimte is bewust in het midden geplaatst zodat u de kinderen die zich hierin bevinden goed in de gaten kunt houden vanaf uw stoel in de directe omgeving. Kids Castle – de leukste binnenspeeltuin van Nederland.

Ook voor papa en mama!

Bij Kids Castle mogen ook de volwassenen het grote speeltoestel verkennen. Hierdoor kunnen de ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes en andere begeleiders zich weer even kind voelen Aan de andere kant van het toestel is een BLOKKENHOEK gemaakt waarin de kinderen (en volwassenen) met circa 850 grote LEGOSTENEN diverse leuke dingen kunnen bouwen. Tevens biedt Kids Castle kinderen de gelegenheid om zich voor even een bergbeklimmer te voelen omdat in het bedrijf een heuse KLIMMUUR, uiteraard met veilige valmatten, aanwezig is. We zijn best trots op het feit dat we als tweede bedrijf in Nederland voorzien zijn van deze KLIMMUUR.Voor de kinderen zal het dan ook een unieke ervaring zijn. Sinds enige tijd beschikken wij ook over een viertal loopwagentjes die zichzelf voortbewegen als je aan het stuur draait. Tevens hebben wij een soort Holle Bolle Gijs, een ballenmachine die de ballen rechtstreeks de grote ballenbak in blaast.

Kastelen, prinsen, prinsessen….

En als laatste in de rij van de toestellen is een springkussen aanwezig in de vorm van, hoe kan het ook anders, een KASTEEL. De muren aan de binnenkant van het pand zijn in kasteelstijl geschilderd en de bar heeft ook een kasteel uitstraling. Bij de ingang heten de geschildere 7 DWERGEN u van harte welkom, en in de speelhal komt u nog ergens een DRAAK, PRINS, PRINSES, KASTEEL, DE GELAARSDE KAT en een heus THEATER tegen. Kortom, wij hebben alles in huis voor een onbezorgde, uitdagende en goed verzorgde sprookjesachtige dag. Blijft u graag op de hoogte van ons laatste nieuws?? Stuur dan een mailtje naar KLIK HIER ,en u krijgt iedere maand het laatste nieuws in uw mailbox.

Wist u dat?

  • U bij ons gewoon kunt PINNEN
  • Wij ook beschikken over een aparte interne feestzaal genaamd het “Torentje”. Deze zaal is geschikt voor diverse feesten. klik HIER voor meer info.
  • Wij ook voorzien zijn van een groot buitenterras.
  • De volwassenen bij ons ook gewoon de toestellen in mogen.
  • Wij ook parkeervoorzieningen achter ons pand hebben.