Kids Castle:  Arrangementen voor jong en oud !

Een uitje organiseren voor volwassenen in combinatie met kinderen is vaak een hele opgave. Zeker als u een actief uitje wil organiseren. Kids Castle heeft daar een oplossing voor!

De kinderen die te klein zijn om mee te doen aan een outdoor-activiteit kunnen een leuke, gezellige, ontspannende en bovenal veilige dag beleven in onze overzichtelijke indoor-speeltuin (onder begeleiding van min. 1 volwassene) De volwassenen die niet kunnen/willen meedoen aan de outdoor-activiteit kunnen gebruik maken van een van onze indoor-activiteiten (minimaal 10 personen) of kunnen bij mooi weer op ons terras genieten van een heerlijk hapje of drankje. Kortom… de mogelijkheden zijn legio om er voor iedereen een onvergetelijke dag van te maken. Uiteraard zijn er ook outdoor-activiteiten waarbij de kinderen wel gewoon mee kunnen. Kids Castle heeft verschillende mogelijkheden om er lekker op uit te gaan. U kunt daarbij gebruik maken van kant en klare tochten en van verschillende vervoersmiddelen.

Tijdens de tocht kunt u ergens een terrasje pikken of u neemt een picknick mee bij Kids Castle. Deze dient u vooraf te bestellen.  Deze routes gaan door het prachtige Gelderse Rivierenland dat bestaat uit kronkelige rivieren, prachtige uiterwaarden en dijken. Naast de rivieren staat de regio ook bekend om de boomgaarden vol fruit, die in het voorjaar vooral opvallen door de witroze bloesemdeken. Er zijn bij ons diverse routes verkrijgbaar maar u heeft uiteraard ook de mogelijkheid een zelfgekozen route te rijden. Tevens kunnen wij diverse leuke, informatieve en actieve tussenstops voor u verzorge. Alle activiteiten worden altijd georganiseerd in combinatie met een koffie/thee/gebakbuffet vooraf en een borreluurtje achteraf in het Torentje (aparte zaal) of bij mooi weer op ons terras. Uiteraard is dit een basisarrangement wat naar wens uit te breiden is met diverse koude en/of warme buffetten.

Ons terras

KC-72

Kinderfeestjes

KC-59

Torentje

KC-77