Zaterdag 30 november geeft sinterklaas samen met zijn pietenkoor een spetterende show met veel dans en muziek in Kids Castle. Ook voor ieder kind neemt de sint een cadeautje mee. De sint en zijn pieten zullen rond 16.00 uur arriveren. Rond 18.00 uur zal de sint en zijn pieten weer een naar een andere groep kindjes vertrekken.

Wilt u en uw kind(eren) deze show bijwonen? Koop dan een kaartje op deze pagina. De Sint vind foto’s ook altijd leuk. Dus als je met hem op de foto wil dan kan dat gewoon, hier zal tijd voor vrijgemaakt worden.

Let op:

Uw entreekaartje ontvangt u in de vorm van een order bevestiging. U komt op onze gastenlijst te staan en i.c.m. uw orderbevestiging heeft u recht op toegang tot onze speeltuin (gehele dag binnen openingstijden) en de Sinterklaas show. Het gekochte entreekaartje is alleen geldig op 30 november.

Entreekaartjes voor Kids (verschillende opties) & Volwassenen

Entree kinderen

7,00 incl. BTW

Dit entreebewijs* geeft 1 kind toegang tot het Sinterklaasfeest op 30 november** (van 10.00 uur tot 19.00 uur). U ontvangt een order bevestiging voor het aantal kinderen dat u heeft afgerekend. Uw naam + aantal kinderen komt op onze toegangslijst te staan. Op vertoning van uw orderbevestiging heeft u recht op toegang tot het Sinterklaasfeest.

* Alleen geldig voor 30 november

**Sint en zijn pieten komen van 16.00 uur tot circa 18.00 uur

Entree Kinderen + Onbeperkt Ranja

8,75 incl. BTW

Dit entreebewijs* geeft 1 kind toegang tot het Sinterklaasfeest op 30 november** (van 10.00 uur tot 19.00 uur) + onbeperkt ranja. U ontvangt een order bevestiging voor het aantal kinderen dat u heeft afgerekend. Uw naam + aantal kinderen komt op onze toegangslijst te staan. Op vertoning van uw orderbevestiging heeft u recht op toegang tot het Sinterklaasfeest.

* Alleen geldig voor 30 november

**Sint en zijn pieten komen van 16.00 uur tot circa 18.00 uur

Entree kinderen + onbeperkt ranja + frietje

10,50 incl. BTW

Dit entreebewijs* geeft 1 kind toegang tot het Sinterklaasfeest op 30 november** (van 10.00 uur tot 19.00 uur) + onbeperkt ranja + frietje. U ontvangt een order bevestiging voor het aantal kinderen dat u heeft afgerekend. Uw naam + aantal kinderen komt op onze toegangslijst te staan. Op vertoning van uw orderbevestiging heeft u recht op toegang tot het Sinterklaasfeest.

* Alleen geldig voor 30 november

**Sint en zijn pieten komen van 16.00 uur tot circa 18.00 uur

 

Entree volwassenen

3,00 incl. BTW

Dit entreebewijs* geeft 1 volwassenen toegang tot het Sinterklaasfeest op 30 november** (van 10.00 uur tot 19.00 uur) + 1 consumptie. U ontvangt een order bevestiging voor het aantal volwassenen dat u heeft afgerekend. Uw naam + volwassenen (en evt. kinderen) komen op onze toegangslijst te staan. Op vertoning van uw orderbevestiging heeft u recht op toegang tot het Sinterklaasfeest.

* Alleen geldig voor 30 november

**Sint en zijn pieten komen van 16.00 uur tot circa 18.00 uur