Kids Disco 2.0

 

Maar waar staat dan die 2.0 voor ? Nou…. die 2.0 staat voor de plaats waar de DJ zal staan. Anders dan voorgaande KidsDisco’s staat DJ King in het Torentje. Een aparte, maar wel inpandige ruimte, die grenst aan onze speeltuin. Hier kunnen we een mooie dansvloer vrijmaken, het lekker donker maken zodat het net een echte disco is met licht, geluid en verder alles erop en eraan. Tevens hebben de gasten in onze speeltuin minder last van de muziek. Vandaar 2.0 !

Regelmatig zal Kids Castle een Mini KidsDisco organiseren.  Op de voorpagina van onze site zal tijdig aangegeven staan wanneer DJ King de speeltuin zal vullen met zijn muziek. Van 14.00 uur tot 16.00 uur heb je de kans om zelf te zingen, playbacken, een plaatje aan te vragen en zelfs een dansje te wagen op je favoriete muziek.

KidsDisco1 Kids CastleVoor deze middagen worden geen aparte kosten in rekening gebracht, ook de prijzen van de kinderfeestjes blijven tijdens de KidsDisco’s hetzelfde. Houd onze site en/of Facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

KidsDisco2-Kids-Castle