Zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 Kindercarnaval in Kids Castle

Het leukste familiefeest vier je met z’n allen. Kom verkleed, dans spring en speel mee tijdens het allerleukste carnavalsfeest voor kinderen. De binnenspeeltuin wordt voor 1 weekend omgetoverd tot dè Carnavals locatie voor alle kleine carnavalsvierders. Er zijn vele extra activiteiten, springkussens, een discoshow en een verkleedwedstrijd. Ideaal voor het moment voor/na de optocht of als gezinsactiviteit tijdens de carnavalsvakantie!

+ Carnavalsdisco met een feest DJ

+ Leuke extra activiteiten

+ Ballonartiest op locatie

+ Snoepzak voor elk kind

U als ouder/verzorger hoort natuurlijk ook bij ons feest. Speciaal voor jullie staat de koffie/thee al klaar met iets lekkers. Zo kun je ontspannen genieten van het Carnavalsfeest. Kom ook verkleed en doe gezellig mee! Per Disco ronde geven we verschillende prijzen weg. Met als hoofdprijs een maand lang GRATIS entree bij Kids Castle!!

– 1475m2 feestactiviteiten, spellen en meer
– Interactieve Disco show
– Voor elk kind een snoepzak

Zaterdag 18 februari & zondag 19 februari 2023

10.00 uur tot 17.00 uur

Activiteiten programma afwisselt per uur van 10.00u tot 17.00u

Reserveren niet noodzakelijk,

wilt u met uw vriendengroep/familie een tafel reserveren dat kan natuurlijk wel!

Mail dan naar info@kids-castle.nl

LET OP! VOL=VOL!!

Entree kind v.a. 1 jaar 14,50
+ carnavalssnoepzak
Entree volw. 7,50
+ welkomstdrankje met wat lekkers

Kom verkleed!  

Tijdens de Disco show en al finale voor het aller mooiste kostuum en familie. Prijzen variëren van een gratis kids-menu tot een maand gratis entree in Kids Castle.

 

Vorig jaar was het ook erg gezellig, bekijk hier onze aftermovie van 2022!

 

Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Het gebeurt helaas te vaak dat mensen voor de zekerheid alvast kaarten kopen en uiteindelijk toch niet gaan. Dit is erg vervelend voor de gezinnen die niet meer kunnen deelnemen aan onze events. Je kunt ze proberen via eigen kanalen of Marktplaats ze te verkopen.