Vakanties en feestdagen

Tijdens de overige schoolvakanties ZUID zijn wij alle dagen geopend m.u.v. de Feestdagen.

Tijdens vakantieperiodes hanteren wij speciale extra openingstijden en/of extra sluitingsdagen. Dit is afhankelijk van de periode en de temperaturen tijdens deze periodes. Wij adviseren u de openingstijden te raadplegen of onze Facebook pagina in de gaten te houden. Hier staan altijd de recente openingstijden en de eventuele extra openings- of sluitingsdagen.

Contact opnemen buiten openingstijden

Buiten onze openingstijden kunt altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@kids-castle.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Buiten warmer dan 25 graden?

Op warme dagen zijn wij niet per definitie gesloten. Als mensen de moeite hebben genomen om een feestje of tafel te reserveren zullen we die zeker niet teleurstellen en zijn wij gewoon geopend.

Dus: Mocht u gereserveerd hebben dan bent u te allen tijde van harte welkom. Reserveringen gaan altijd door. Tenzij u zelf besluit om de reservering (kosteloos)  te annuleren in verband met de warmte. 

Alleen als we geen reserveringen hebben en de temperatuur stijgt boven de 25 graden, dan houden wij uit veiligheid onze deuren dicht. Kinderen gaan door totdat ze echt niet meer kunnen. Zeker bij hogere temperaturen zitten ze bij intensief spelen al heel snel aan die grens.