25 & 26 november 2023 Sinterklaas pieten pakjes festijn.

Dit jaar weer met een geheel NIEUWE show en verrassende activiteiten

Het aller grootste sinterklaas evenement van Gelderland. Maar nog steeds knus en gezellig!!

Het grootste familiefeest van het jaar! Sinterklaas komt met al zijn Pieten in het laatste weekend van november in Kids Castle. Daar maken de Pieten er een groot pakjesfestijn van. Haal een ballon bij de ballonnenpiet, ga pepernoten bakken met de kokspiet of laat je verwonderen door de goochelpiet. Daarnaast is er nog van alles te beleven bij de kluspiet, de planpiet en de postpiet.
Ontmoet bovendien de èchte Sinterklaas in een vrolijke Familieshow!
Jij gaat zeker naar huis met heerlijke pepernoten en natuurlijk een cadeautje.

Sinterklaas is U als ouder/verzorger ook niet vergeten. Hij heeft de kokspiet gevraagd om zijn lekkerste recept voor jullie te bereiden. Zo kunt u onder het genot van een lekkere versnapering en kopje koffie/thee genieten van alle Sinterklaas activiteiten.

  • 2100m2 Sinterklaas activiteiten, spellen en veel meer
  • Interactieve Sinterklaas voorstelling
  • Extra springkussens van o.a. kinderhelden Paw Patrol en Peppa Big
  • Persoonlijke Meet & Greet met Sinterklaas
  • Spelen met de pieten
  • Incl. een cadeautje en pepernoten

★★★★★ 5/5 “Geweldige Sinterklaasochtend, we komen al een aantal jaar en dit blijft het leukste evenement om te bezoeken met kinderen”

★ 5/5 “Onwijs leuk dat sinterklaas en zeker ook de pieten zo betrokken zijn bij de kinderen, ik heb dit nog niet eerder zo gezien. Super leukt!”

★ 5/5 “Leuk dat er zoveel te doen is. De show was ook voor de volwassen erg grappig om te zien.  Sinterklaas en de pieten hebben leuke humor”

 

LET OP! VOL=VOL!! RESERVEER ONLINE v.a. oktober 2023

Entree kind 14,50
+ strooigoed en een cadeautje
Entree volw. 7,50
+welkomstdrankje met wat lekkers

 

Zaterdag 25 november 2023
10.00 – 12.00 uur (inloop v.a. 9.45)
15.00 – 17.00 uur (inloop v.a. 14.45)

Zondag26 november 2023
10.00 – 12.00 uur (inloop v.a. 9.45)
15.00 – 17.00 uur (inloop v.a. 14.45)

 

Vier het allerleukste sinterklaasfeest met jullie bedrijf in Kids Castle? Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor bedrijven is het Pietenpakjes Festijn de allerleukste manier om personeel met kinderen te vermaken. We zetten voor jullie namelijk een stapje extra in het evenement. Zo kun je o.a. verwachten dat er extra persoonlijke aandacht is door de Sint, een unieke kleurplaat (afgestemd op jullie bedrijf) en natuurlijk ALL-IN drinken en eten. Zo genieten jullie medewerkers onbezorgd. Ook helpen we jullie met de organisatie zodat je zorgeloos het feest tegemoet kunt gaan.

Beschikbare dagen zijn tijdens 25 en 26 november maar ook op:

vrijdag 24 november en zaterdag 25 november 2023    18.00 – 20.00 uur (inloop v.a. 17.45) Avond editie (speciaal voor bedrijven) LET OP! VOL = VOL

De kokspiet staat klaar om voor jullie allemaal iets lekkers te koken, Alleen loopt dat niet zo soepels als hij gehoopt had. Gelukkig zijn de goochelpiet, planpiet, ballonnen piet en natuurlijk Sinterklaas er om een handje te helpen. Deze unieke avondmaaltijd is deel van het ALL-IN arrangement en wordt gebracht met een vrolijke DINER SHOW. Aansluitend is er mogelijkheid om te spelen met de extra pieten activiteiten, springkussen en natuurlijk ons grote speelkasteel. Aan het eind van de avond leest Sinterklaas nog een slaapverhaaltje voor en nemen we vrolijk afscheid van de kinderen en jullie collega’s.

★ 5/5 “Fantastisch geregeld, Het was een geweldige avond!”

★★★★☆ 4/5 “We hebben genoten, Top geregeld”

★ 5/5 “Onze kinderen zijn nog steeds de show aan het naspelen. Leuk avond en erg leuk opgezet, complimenten!”

★ 5/5 “Over alles is nagedacht en dat is te zien. Erg genoten. Voorheen alleen als gast geweest van de reguliere show nu met ons bedrijf. Aanrader!”

De Sint vind foto’s ook altijd leuk. Dus als je met hem op de foto wil dan kan dat gewoon, hier zal tijd voor vrijgemaakt worden.

Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Het is helaas al een aantal keer gebeurt dat mensen voor de zekerheid alvast kaarten kopen en uiteindelijk toch niet gaan. Dit is erg vervelend voor de gezinnen die niet meer kunnen deelnemen aan onze events. Je kunt ze proberen via eigen kanalen of Marktplaats ze te verkopen.

 

Het Pietenpakjes Festijn wordt samen samen tot stand gebracht door MMmagic Entertainment en de Pieten Crew

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]